Distanshealing 15/9 -11.

Jag tar fram min mall på en människa med chakrapunkterna utprickade på kroppen. Samtidigt som jag håller min ametist i höger hand för att stänga ute mina personliga demoner så har jag min pendel i vänstra handen. Jag låter dem pulsera i händerna och fokuserar på personen ifrån som jag ska pendla över.

Jag checkar först hur varje chakra mår. Baschakrat och navelchakrat har börjat röra sig lite, vilket är bra, men när jag kom upp till halschakrat ville pendeln snurra medsols, vilket innebär många negativa tankar. Det tredje ögat, som sitter i pannan, snurrar sakta motsols. När jag kommer upp till kronchakrat blir jag glad, för det snurrar på helt på egen hand och jag tror att den här kroppen håller på att vakna till.

Nu försöker jag pendla in goda energier i varje chakra. Vissa chakran är lättare än andra, men viktigast (utefter vad jag pratat med personen ifråga idag) är att skapa goda energier och goda tankar i halschakrat, tredje ögat och kronchakrat. Jag fokuserar och låter pendeln åka runt runt tills den är färdig.

Under tiden så ber jag till solen och månen att de ska skina in i hennes hjärta och öppna hennes ögon för vad som faktiskt finns här i livet för personen jag pendlat för.

Sedan samlar jag mig igen och när det känns rätt så reser jag på mig och återgår till vad jag gjorde innan.

Under tiden som jag pendlat har jag lyssnat på Loreena McKennitt på låg volym och blandat vanlijrökelse med kanelrökelse, för att lättare få frid.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0