Chakrahealing 18/9 -11.

Idag pendlade jag över samma person som här och här.

Plats: I mitt hem.
Tid: Eftermiddag.

Först ville jag att hon skulle slappna av, därför tände jag som vanligt rökelser men satte även om lite lugnande musik. Jag la ut tarotkorten hon haft förut på samma sätt, och av en slump hittade jag Vagnen som hör till en annan kortlek. Den fick vara med, jag kände att eftersom den dök upp så betydde det någonting. Hon måste själv styra vagnen för att ta sig dit hon vill komma.

Jag la även en ametist på hennes panna eftersom hon kämpar med många destruktiva tankar, som blir till destruktiva planer.

VI börjader med en andningsövning för att slappna av. Medan vi andades lugnt så räknade vi till fyra efter varje andetag så att kroppen automatiskt tar ett andetag när man blåst ut luften. Jag kollade med henne om hon kände sig redo, sedan började jag pendla, checka av hennes chakran.

Den här gången var alla chakran inte helt stilla. Hennes solar plexus pendlade i en god cirkel, även om det var en liten och svag rörelse. Hennes tredje öga var spretigt, ungefär som om det var många olika energier som slogs mot varandra. Hennes aura fanns där men var svag.

Så jag började pendla in goda energier. Det var svårt med halschakrat, det ville sig inte. Alla de övriga var inte särskilt svåra även om jag var tvungen att hjälpa till ordentligt med mina energier för att låta pendel komma igång. Halschakrat var krävande, när jag gått igenom alla chakran fick jag gå tillbaka till det. Jag gjorde det bästa jag kunde, men eventuellt har hon svårt att säga vad hon vill ha, vad hon behöver eller säga i från. Kanske har hon en förkylning. Någonting låg i alla fall i vägen och jag hoppas att jag löste upp knutarna.

Vi satt en stund efteråt och kom tillbaka från meditationen. Som vanligt var både jag och hon väldigt trötta.

Distanshealing 15/9 -11.

Jag tar fram min mall på en människa med chakrapunkterna utprickade på kroppen. Samtidigt som jag håller min ametist i höger hand för att stänga ute mina personliga demoner så har jag min pendel i vänstra handen. Jag låter dem pulsera i händerna och fokuserar på personen ifrån som jag ska pendla över.

Jag checkar först hur varje chakra mår. Baschakrat och navelchakrat har börjat röra sig lite, vilket är bra, men när jag kom upp till halschakrat ville pendeln snurra medsols, vilket innebär många negativa tankar. Det tredje ögat, som sitter i pannan, snurrar sakta motsols. När jag kommer upp till kronchakrat blir jag glad, för det snurrar på helt på egen hand och jag tror att den här kroppen håller på att vakna till.

Nu försöker jag pendla in goda energier i varje chakra. Vissa chakran är lättare än andra, men viktigast (utefter vad jag pratat med personen ifråga idag) är att skapa goda energier och goda tankar i halschakrat, tredje ögat och kronchakrat. Jag fokuserar och låter pendeln åka runt runt tills den är färdig.

Under tiden så ber jag till solen och månen att de ska skina in i hennes hjärta och öppna hennes ögon för vad som faktiskt finns här i livet för personen jag pendlat för.

Sedan samlar jag mig igen och när det känns rätt så reser jag på mig och återgår till vad jag gjorde innan.

Under tiden som jag pendlat har jag lyssnat på Loreena McKennitt på låg volym och blandat vanlijrökelse med kanelrökelse, för att lättare få frid.
Såhär ser min mall ut...

Ibland är människor bortresta, eller inte anträffbara, men ändå i behov av chakrahealing via pendling. Då har jag en mall som jag använder mig av. Först mediterar jag en kort stund för att få en bild av människan, och sedan går jag igneom kroppen precis som på en närvarande person.


 

 

 


Chakrahealing 14/9 -11.

Plats: I mitt hem.
Tid: Eftermiddag.

Jag pendlar över en närstående som jag vet mår dåligt just nu.

Först fick hon en ametist för att styrka hennes aura, sedan visade jag henne fyra tarotkort som jag valt ut: Lyckohjulet för att hon ska få vakna till liv, få fart till att ta sig till nästa kort; Styrkan. Styrkan ska hon använda i nästa kort; Världen. Styrkan ska hjälpa henne att ta kontroll över sin egna värld, där det finns både demoner, änglar och problem och gåvor som man stöter på. Styrkan och Lyckohjulet för henne framåt med ett nytt mod.

Det sista kortet jag valde är Döden, för att döden representerar ett avslut och en början på någonting nytt. Hennes depression kommer dö och Döden befriar henne från den cirkel hon är i nu. Den för henne upp i en ny och mer godartad cirkel.

Jag lägger ut korten runt henne och hon väljer att lägga ametisten på solar plexus. Där hon ligger har hon har två bergskristaller i sina händer.

Vi gör andningsövningar och lugnet sprider sig med lugn musik och doften av kanelrökelse. När vi båda samlat oss så börjar jag checka av hennes chakran, se hur hon mår. Från baschakrat till kronchakrat.

Alla chakran var vilande, utom tredje ögat. Jag tolkade det som att hon spinner på  i huvudet och förhindrar sina chakran att röra på sig. Jag kände att hon var helt förlamad av depression.

Sedan började jag om vid baschakrat och pendlade in god energi. När jag nått navelchakrat så säger hon att hon känner en värme som sprider sig i magen och att det liksom börjar bubbla. Jag fortsätter pendla igång hennes chakran. Vissa chakran gör att pendeln cirkulerar i ovaler istället för cirklar, men jag ser det som att de är lite bångstyriga och att personen fortfarande har en stark vilja inom sig.

Vi avslutar och båda är väldigt trötta efter detta.

Hon fick med sig en påse som är inoljad med vaniljolja och påsen innehåller en sten för varje chakra. Hon fick också med sig tarotkorten jag valt ut för att få vägledning.Välkommen!

Att använda en pendel för att få svar eller hela människor har gjors i otaliga århundraden. Jag använder mig av min pendel för att hela de olika punkterna i människokroppen, de olika chakran, samt att pendla över tarotkort för att bli vägledd. Jag pendlar också in goda energier i hus och dess olika rum. Min pendel är mitt verktyg i att uträtta goda gärningar, känna av stämningar och utplåna onda energier.

Det här är min pendeldagbok. Jag använder mig oftast av min chakrapendel som innehåller alla stenar som representerar de olika chakran i kroppen; baschakrat, navelchakrat, solar plexus, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och kronchakrat.


RSS 2.0